10máj.
11

Új gazdasági kiadvány: Gazdaság, Verseny, Vezetés

Új gazdasági kiadvány: Gazdaság, Verseny, Vezetés

A Szervezési és Vezetési Tudományos Társaság Gazdaság, Verseny, Vezetés (GVV) címmel indította útjára gazdasági szaklapját, mely a 2002-ben megszűnt nagysikerű „Gazdaság, Vállalkozás, Vezetés” folyóiratot eleveníti fel.
 

A negyedévente megjelenő kiadvány korszerű ismereteket, hasznos segítséget közvetít a gazdasági élet és a hozzá kapcsolódó tudományok gyakorlati és elméleti területéről.  A GVV a tudomány, az oktatás és a gazdasági élet összekapcsolásával, elismert, hazai és nemzetközi szakemberek tudását adja át a versenyben, a vezetésben való helytálláshoz.

Az SzVT külön figyelmet fordít a fiatal kutatók munkájának támogatására, a GVV számukra is lehetőséget teremt értékes eredményeik publikálására.
 

Az első szám a napjainkban egyik leggyakrabban használt fogalom vállalkozói oldalról történő bemutatásával; a válsággal kezdődik.

Olvashatnak új statisztikai módszertanról, a kelet-közép-európai politikáról, a vezetésfejlesztés pszichológiai megközelítéséről és sok más aktuális kérdésre megoldást kereső és kínáló témáról.
 

A kiadvánnyal kapcsolatos további híreket és előfizetési lehetőségeket az SzVT honlapján, az alábbi linken teszi közzé.

 

Bővebb információ, tájékoztatás:

Bandur Viktória
+36 70 605 9457
bandur.viktoria@btlkreativ.hu
www.szvt.hu
 

Szerkesztette: Bandur Viktória

Hozzászólások