09nov.
09

SÉMA - Gyakorlatorientált tréning program

SÉMA - Gyakorlatorientált tréning program

Stratégia ÉrtékModell Analízis (SÉMA)- kiegyensúlyozott cselekvési program bizonytalan gazdasági környezetben is

 
 

 

Gyakorlatorientált tréning program
2009. november 26. (csütörtök)

 

„Ajánlom minden vállalatvezetőnek, aki számára fontos , hogy a stratégiai irányelvek és az elhatározott változások ne csak elvi szinten maradjanak, hanem gyakorlati végrehajtásuk a cég minden szintjén érthető, mérhető és számon kérhető legyen." Dobrai Lajos, Stratégiai ügyvezető igazgató, Magyar Fejlesztési Bank Zrt.

 

 • Mire fókuszáljunk a működésünket tekintve, hogy a krízisből megerősödve jöjjünk ki?
 • Hogyan csökkentsük a költségeinket, a ráfordításainkat úgy, hogy ne veszélyeztessük a jelenlegi szolgáltatásainkat, valamint a jövőbeni növekedési lehetőségeinket?
 • Milyen fejlesztésekre fordítsuk a szűkösebb büdzsénket, amelyek közvetlenül megtérülnek?
 • A nagymértékű leépítéseket követően hogyan teremthetnénk mégis elkötelezettséget és egyértelmű felelősségi viszonyokat?
 • Hogyan csökkenthetjük az üzleti kockázatainkat a bizonytalan pénzügyi környezet ellenére?

 

A válság következtében folyton arról hallani, hogy számos eddig nyereséges nagyvállalat is csődbe megy. A médiában egyértelműen a válságnak tulajdonítják a folyamatos leépítéseket, bezárásokat, azonban nemrégiben felszínre került egy kutatás, mely szerint mindez nem a gazdasági válságnak köszönhető! A vállalatok csupán 16%-a megy csődbe a gazdasági válság miatt, miközben 54% a stratégia végrehajtás hiánya miatt zár be- az AT Kearney felmérése szerint. (BI-ME, 2009)

A fenti megdöbbentő adatok rávilágítanak arra, hogy stratégiák végrehajtása, közérthetővé tétele és operatív szintre való lefordítása, egy stratégiához hangolt kiegyensúl yozott cselekvési program elengedhetetlen feltétele a sikeres vállalatműködésnek.

 

Erre való tekintettel szeretettel meghívjuk Stratégia Értékmodell Analízis (SÉMA) tréning programunkra, amely már számos cégnél kiemelkedő eredménnyel bizonyította hasznosságát! Rendezvényünk olyan vezetők részvételére épít, akik cégük hosszú távú eredményességét kívánják megalapozni a jelenlegi helyzetben.
 

A Stratégia ÉrtékModell Analízis egy új, élmény szerűen alkalmazható, a vezetők és a munkatársak körében látványos eredményeket hozó menedzsment módszertan szervezeti stratégiák operatív szintre történő lefordítására. A program a Dr. Kaplan és a Dr. Norton urak által kifejlesztett, jelenleg a legkorszerűbb stratégiamenedzsment ismereteket és módszertanokat szintetizálja, teljes mértékben gyakorlatorientált, valamint bizonyítottan sikeres (90%-nál nagyobb elégedettségi átlaggal több száz résztvevő véleménye alapján).

Tréningünkön a különböző szervezetek résztvevői átélik a gyakorlatban felmerülő kihívásokat, a prezentációk során értékes információkkal gazdagodhatnak társaik megoldásaiból is. A feladatok végrehajtása során a megszerzett tudás a gyakorlatban is könnyen alkalmazható.
 

Miért érdemes Önnek is részt vennie a tréning programon?
 

Most itt a lehetőség, hogy személyesen alkosson véleményt az általunk tartott ízelítő alapján a metodológia használhatóságáról, előnyeiről, kapcsolódó többletértékeiről. Hiszen a SÉMA módszertan segítségével

 • csökkentheti a működési bizonytalanságát stratégiáinak, terveinek a jelenlegi gazdasági helyzethez képesti visszaellenőrzésével;
 • pénzügyi és humán erőforrásokat takaríthat meg az improduktív fejlesztések azonosításával és leállításával;
 • biztosíthatja üzleti eredményét a kulcs teljesítményvezérlőire való fókuszálás által;
 • fejlődhet akkor, mikor mások megtorpannak, a közvetlen megtérülést nyújtó változási pontok azonosításával;
 • profitálhat a jelenlegi helyzetből, úgy hogy a szervezetének teljesítménye lényegesen javul.

 

Ha a fenti tényezők bármelyikének elérésében szeretné a legfrissebb és egyben látványos eredményeket biztosító megoldásokat megismerni, jelentkezzen most!
 

JAVASOLJUK A TRÉNINGET


Mindazok számára, akik részt vesznek vagy felelősek a:

 • stratégia megalkotásában, tervezésében,
 • stratégiai programok, akciók tervezésében, a stratégiai irányításban,
  stratégia-végrehajtás koordinálásában, nyomon követésben.
 • Menedzsment és igazgatósági tagoknak, stratégiai vezetőknek, pénzügyi vezetőknek, operatív igazgatóknak, informatikai vezetőknek, üzleti tervezőknek, stratégiai munkatársaknak, divízió-, területi és üzletágvezetőknek.

 

"..... a tréningen kollégáim és jómagam gyakorlatias és élményszerű képzést kaptunk. Látványos és könnyen alkalmazható módszertant sajátítottunk el a stratégiai szintű gondolkodás kézzelfogható, operatív szintre történő leképezéséhez. A tréningen tanultakat munkatársaink nemcsak a stratégia végrehajtása során tudják alkalmazni, hanem a kialakult közös nyelv segítségével bármilyen, célmeghatározást, tervezést, közös gondolkodást igénylő feladatnál. A több mint 100 fős, a cég valamennyi szintjét érintő tréningprogram 91%-os elégedettségi mutatója kiemelkedik a képzési programjaink közül."  Cservenné Boros Andrea, Humán erőforrás igazgató, Dunántúli Regionális Vízművek Zrt.

Részletes program és jelentkezési lap (letöltéséhez kattintson a linkre vagy igényelje őket elérhetőségeinken)
 

100%-os pénz-visszafizetési garancia! Átvállaljuk minden kockázatát, így amennyiben nem lesz elégedett a Stratégia Értékmodell Analízis tréningprogrammal, akkor visszatérítjük a teljes részvételi díjat!

Programunk akkreditált képzési program, ÁFA-mentes körbe tartozik.
 

Ha véleménye szerint más munkatársa számára is hasznos lehet a tréningen való részvétel, kérjük, levelünket továbbítsa számára!

 

Reméljük, felkeltettük érdeklődését, és Önt is a részvevőink között köszönthetjük!
 

 

Szerkesztette: Cser Lilla

Hozzászólások