13máj.
16

Országos Alkalmazott Pszichológiai PhD Konferencia

Országos Alkalmazott Pszichológiai PhD Konferencia

Az SZVT Kutatási és Fejlesztési Központ és a Károli Gáspár Református Egyetem kiemelt feladatának tekinti, hogy hozzájáruljon az elméleti kutatások széles körben való megismerhetőségéhez és azok gyakorlatban történő hasznosítathatóságához. Ennek szellemében hirdetik meg az Országos Alkalmazott Pszichológiai PhD konferenciát.

A konferencia célja, hogy fórumot nyújtson azon hazai kutatóműhelyek fiatal tehetségei, illetve a munkájukat segítő tapasztalt kutatók, témavezetők számára, akik a pszichológia területén belül alkalmazott pszichológiai témákkal foglalkoznak.

A konferencia résztvevői egyúttal átfogó képet kapnak az aktuális PhD kutatások helyzetéről, tematikus spektrumáról és módszertanáról.

A beérkezett előadás-tervezetek alapján a Tudományos Bizottság állítja össze a programot.

 

Jelentkezés módja előadók számára:

 

Amennyiben szeretne előadóként részt venni a konferencián, kérjük, hogy 2013. június 15-ig töltse ki az alábbi címen elérhető jelentkezési lapot:

 

A konferencia Tudományos Bizottságának az előadások elfogadásáról vagy elutasításáról hozott döntéséről, valamint a végső előadással kapcsolatos formai követelményekről 2013. június 30-ig e-mailben értesítjük az érintetteket.

A konferencia időpontja: 2013. november 16.

A részvétel ingyenes!

Kérdéseivel, észrevételeivel forduljon bizalommal hozzánk az alábbi elérhetőségeken!

 
Kővágó Pál
szervezőtitkár
Károli Gáspár Református Egyetem, Pszichológiai Intézet
Tel: 06(30)7580223
Szerkesztette: Kővágó Pál

Hozzászólások