19jún.
14

Meghívó ATUSZ Dreher Sörgyárak Zrt. üzemlátogatására

Meghívó ATUSZ Dreher Sörgyárak Zrt. üzemlátogatására

MEGHÍVÓ

Tisztelt Tagtársunk, kedves Barátunk!

Szeretettel meghívunk az SZVT ATUSZ Anyagtudományi Szakosztálya szervezésében, a Dreher Sörgyárak Zrt. üzemlátogatására.

Cím: 1106 Budapest (X. kerület), Jászberényi út 7-11.

Időpont: 2019-06-27 14:00 óra

Találkozás a gyár bejárata előtt 13:45 órakor, mivel a későn jövők beléptetésére nincs lehetőség.

Megközelítés:

Tömegközlekedéssel: 161-es és a 161A jelzésű busszal az Örs vezér térről, a 85-ös busszal Kőbánya- Kispestről (a 85E jelzésű busz nem áll meg), illetve 28-as és 37-es villamossal a Blaha Lujza térről. Leszállás a “Sörgyár” megállóban. A piros 61-es nem áll meg ebben a megállóban!

Autóval: Az Örs vezér tér felől a Fehér úton, vagy a Népligettől a Kőrösi Csoma Sándor úton az Éles sarok irányába. (Az Éles saroktól kb. 100 méterre található a Dreher Sörgyárak Zrt. főbejárata.) Az épületbe belépni kizárólag a Jászberényi út felőli bejáraton keresztül lehetséges.

Parkolásra a vállalat külső parkolójában van lehetőség, amely az épület mellett, a Jászberényi útról nyíló mellékutcában található. Kilépéshez kérjük, igényeljen zsetont a Recepción. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a parkoló őrzéssel nem biztosított.

A részvételi díjak a helyszínen készpénzben fizetendők:

Teljes árú belépőjegy: 2500 Ft/fő, nyugdíjasok és a diák belépőjegy: 1800 Ft/fő

Csoportos kedvezmény (minimum 15 fő együttes bejelentkezése esetén): 1800 Ft/fő

A belépőjegy a következőket tartalmazza:

  • Dreher Sörmúzeum megtekintése
  • gyárlátogatás
  • két pohár sör kóstolása

A program hossza 1,5-2 óra

A Dreher Sörgyárak lehetőséget biztosít a sörkedvelők számára, hogy megismerjék a sör és a vállalat történetét, a sörgyártás teljes folyamatát. A program során bemutatják a páratlan szépségű Főzőházukat, és felfedik a nemes nedű páratlan titkát. Mivel a látványnál is többet mond a tapasztalat élménye, a résztvevőket sörkóstolóra is meghívják.

A látogatás során fényképek és mozgókép felvételek készítésére kizárólag a Sörgyár udvarán és a főzőházban van lehetőség.

Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk, azonban a csoportos látogatás limitált létszámú, ezért csak az első 15 fő jelentkező részvételére van lehetőség, ezért célszerű a részvételt mielőbb visszajelezni. A látogatási keretbe bejutott 15 fő jelentkezőt a részvételi lehetőségükről időben értesítjük.

Kérjük részvételi szándékát, a részvevő személyek számának feltüntetésével a mlegany@gmail.com email címen jelezni szíveskedjen.

Legány Miklós
SZVT ATUSZ titkára

Tekler Vilmos
SZVT Szervezési és Vezetési Tudományos Társaság elnöke


Képgaléria


Hozzászólások