10júl.
03

Megalakult az SzVT Dél-alföldi Regionális Szervezete

Megalakult az SzVT Dél-alföldi Regionális Szervezete

Az SZVT - DARSZ regionális küldetése, célja, feladatai
 

A Szervezési és Vezetési Tudományos Társaság Dél-alföldi Regionális Szervezete – a továbbiakban Szervezet -, mint származtatott jogi önállóságú szervezet, bekapcsolódva és teljes mértékben elfogadva az SZVT mindenkor hatályos Alapszabályában valamint egyéb  szabályzataiban foglaltakat, erősíteni és régiós szinten kívánja megvalósítani az SzVT célkitűzéseit a szervezet szakmai műhellyé válását a vezetés, szervezés, oktatás, képzés és a művelődés területén.

Az Szervezési és Vezetési Tudományos Társaság Dél-alföldi Regionális Szervezete olyan szervezetként kíván működni, amely képes a régiói szakembereinek közreműködésével hozzájárulni a Dél-alföldi Régió társadalmi, gazdasági fejlődéséhez. Mindezt a célt demokratikus konszenzuskereső szervezeti formák és működés alapján valósítja meg.

Céljait és feladatait az SZVT alapszabályából és egyéb hatályos szabályzatiból származtatja és ennek megfelelően végez alkalmazott kutatási, oktatási, továbbképzési tevékenységet különös figyelemmel a Régió gazdasági, oktatási, kulturális, szociális és egészségügyi szükségleteire. Széleskörű szakmai kapcsolatok kiépítésére törekszik az állami, társadalmi és gazdasági területeken. Munkája kiterjed a különböző rétegek, szakmai csoportok horizontálisan és vertikálisan működő profiljára.
 

Dr. Kincses László

elnök

 

Tovább a szervezet oldalára >>>

Szerkesztette: Kincses László

Hozzászólások