10jún.
21

Fiatal Vezetők Műhelye - első szakmai rendezvény

Fiatal Vezetők Műhelye - első szakmai rendezvény
Események

Időpont:

2010. június 30. 16:00 - 2010. június 30. 18:00

Hely:

SzVT (1027 Budapest Fő u. 68. III. em. 328.)

Szakosztály:

Vezetési Szakosztály

Szervező:

Bandur Viktória

Szeretettel meghívjuk az Ifjúsági Tagozat Fiatal Vezetők Műhelyének első szakmai rendezvényére!

 

 

Értékvezérelt vállalatvezetés, a valódi vállalati felelősségvállalás egy lehetséges útja.

 

 

Időpont: 2010. június 30. (szerda) 16h
Helyszín: SzVT székház 1027 Bp., Fő utca 68. (III. em. 328.)
Részvételi díj: Ingyenes (a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött)
 

 

Az FVM „tudomány és gazdaság” szakmai rendezvény keretén belül a Szervezési és Vezetési Tudományos Társaság gondozásában megjelenő GVV (Gazdaság, Verseny, Vezetés) kiadvány hasznos témáit kívánja eljuttatni a résztvevőknek. Első programunk keretében Győri Zsuzsanna PhD hallgató tart előadást azÉrtékvezérelt vállalatvezetés - a valódi vállalati felelősségvállalás egy lehetséges útjáról.
 

Az előadás keretében megismerkedhetünk a vállatok etika felelősségével kapcsolatban egy újabb koncepcióval, az értékvezérelt vállalatvezetéssel.
 

Az elmúlt évtizedekben a CSR a politika és a gazdaság párbeszéd valamint gyakorlat tárgyává vált. Nincs komoly gazdasági oktatási intézmény, ahol ne foglalkoznának a CSR-ral. Egyre több iránymutatás, ajánlás és nemzetközi szabvány születik a vállalati felelősség értékelésére, rangsorolására, a hozzá kapcsolódó politikák megfogalmazására. Majdnem minden nagyvállalat, és egyre több kisebb szereplő foglalkozik a kérdéssel, a legtöbben a PR, kommunikációs területtel kötik össze, és többnyire egyszerű szponzorációt értenek alatta.
 

Az előadás során kiderül, hogy mit is értünk valójában a CSR alatt és hogyan tudjuk a nagyvállalati példákat hasznosítani saját vállalkozásunkban vagy munkahelyünkön.


Hozzászólások