10aug.
31

Elektronikus tudományos könyvtárat indít útjára az SzVT

Elektronikus tudományos könyvtárat indít útjára az SzVT
Elektronikus tudományos könyvtárat indít útjára az SzVT
SzVT Tudástár
www.tudastar.szvt.org
 

2010 májusában a Szervezési és Vezetési Tudományos Társaság (SzVT) egy nemzetközi, online tudásbázist indít útjára SzVT Tudásbázis néven. A portál célja, hogy a kutatások, szakmai tapasztalatok, diplomamunkák, OTDK tanulmányok keretében felhalmozott hasznos tudást a szakemberek egymással megoszthassák, kicserélhessék, hozzájárulva a gazdasági és tudományos élet értékteremtéséhez, innovációjához.
 

A Tudásbázis jelenleg magyar és angol nyelven érhető el.  Az elismert szakemberek mellett, a tudományos területek iránt elkötelezett hallgatók, kutatók számára is publikálási lehetőség nyílik.
 

A portál jellemzői:


A Tudásbázisba a tudomány valamennyi területéről érkezhetnek az írások, azonban csak a Tudásbázis bizottsága által lektorált cikkek kerülhetnek fel az oldalra. Az online könyvtár használata regisztrációhoz kötött, mely a honlapon (www.tudastar.szvt.org) egy űrlap kitöltésével lehetséges. Ezt követően a felhasználó minden cikket, tudományos írást a letölthet, PDF formátumban.
 

A Tudástár már indulásakor számos érdekes témában nyújt hasznos tudást látogatóinak; Harsányi díjas pályaművek, kutatási jelentések és PhD konferenciák anyagai között kereshetünk.
 

 

 

Szerkesztette: Bandur Viktória

Hozzászólások