13szept.
27

Az ATUSZ szeptemberi szakmai programja - MEGHÍVÓ

Az ATUSZ szeptemberi szakmai programja - MEGHÍVÓ
Események

Időpont:

2013. szeptember 27. 10:00 - 2013. szeptember 27. 18:00

Hely:

MasetGood Kft. baromfi feldolgozója 4600 Kisvárda, Ipari u. 9.

Szakosztály:

Anyagtudományi Szakosztály

Szervező:

Pintér Balázs

Az Anyagtudományi Szakosztály soron következő szakmai programja, melyet Pintér Balázs kollégánk& a Menedzser Alapítvány társszervezésével, kibővített rendezvényként szervezett, 2013. szeptember 27-én (pénteken!)

A szakmai látogatás a Master Good Kft. baromfi feldolgozójának megtekintése lesz.

Elérhetőség: mivel a cég tömegközlekedéssel nem oldható meg, továbbá a program több településre tervezett, ezért praktikusan telekocsikkal történő utazás javasolt, ezért célszerű azokra rászervezni.

 

Program:

10:00 – 10:30 Érkezés a Master Good Kft-hez
10:30 – 11:30 Prezentáció, cégtörténelem, működés, jövőkép (Ifj. Bárány László ügyvezető)
11:30 – 12:00 Üzemlátogatás a feldolgozóban
12:15 – 12:45 Keltető üzem megtekintése (Petneháza)
12:50 – 14:00 Ebéd (Baktalórántháza, 3 km-re az autópályától)
14:00 - Programzárás, hazaindulás
 

ifj. Bárány László az év fiatal menedzsereA Master Good 100 éve, négy generációra kiterjedően foglalkozik baromfitenyésztéssel, ezáltal Magyarország legrégibbi baromfitenyésztő dinasztiája.  A cégcsoport 100 %-ban a Báránycsalád tulajdonában van.

Integrált takarmány-termeltetéssel, baromfitenyésztéssel, keltetéssel, brojlerhízlalással és feldolgozással foglalkozik.

A vállalkozás kezdetben 5 fővel indult (1994), majd 1998-ban több baromfi tenyéssz- és brojlertelep, továbbá takarmánykeverő üzem létesült és indult a mezőgazdasági növénytermesztési integráció is.

Több Nyugat-európai tanulmányút után került sor a szabadtartásos baromfinevelés magyarországi meghonosítására. A 2001-ben elindított   Tanyasi csirke programban előállított termékek piaca az azt követő években és napjainkban is folyamatosan fejlődik. A fokozódó verseny és a folyamatos piaci kihívások szükségessé tették a cég tevékenységi körének bővítését, megteremtve ezzel egy teljes körű baromfi integráció alapjait, Így optimális vágókapacitáshoz jutott az öko-baromfi termékeket, és ipari brojler csirke előállító rendszer is.

 

Év fiatal menedzsere címet idén Ifj. Bárány László, a cég ügyvezető igazgatója nyerte el.
 
 
A részletes program és a meghívó letölthető innen.

Képgaléria


Hozzászólások