15okt.
11

ATUSZ októberi programja

ATUSZ októberi programja
Események

Időpont:

2015. október 29. 10:00 - 2015. október 29. 13:00

Hely:

Budapest, XVI. Újszász utca 45.

Szakosztály:

Anyagtudományi Szakosztály

Szervező:

Legány Miklós

Elérhetőség: autóval a bp-i városközpontból a Kerepesi-Veress Péter úton, a kerületi Rendőrkapitányság után jobbra fordulni a Jókai Mór utcába, az egyenesen az Újszász utcába vezet, szemben található az EVOPRO.

Autóbusszal az Örs Vezér teréről induló 45-ös busszal, a Jókai Mór (Újszász) utcánál kell leszállni. A menetidő 15 perc, a buszok negyedóránként indulnak, ezért javasolt a 9:33 órakor induló busszal utazni.

 

Program:

9:50 óra Találkozás a cég bejárata előtt

10:00 óra Beléptetés, fogadónk Laskói József úr projectvezető lesz

10:10 óra Cég prezentáció

11:00 óra Üzemlátogatás, mely során megtekinthetjük az elektromos busz gyártását, összeszerelését

13:00 óra Programzárás

 

A vállalat 2001-ben WLC Kft. néven kezdte meg működését.

Kezdetben rendszertesztelési, majd gépészeti tervezéssel foglalkoztak. Később bővült a vállalat tevékenységi köre logisztikai és informatikai szolgáltatásokkal. 2006-tól a cég neve EVOPRO Kft. Ugyanebben az évben lépte át a cég létszáma a 100 főt. Ettől az évtől a vállalat az Országos PLC Programozó Verseny főszponzora és szakmai támogatója.

2007-ben az EVOPRO Kft. a Hankook gumigyár építése kapcsán teljesített először fővállalkozásban villamos szerelőipari tevékenységet.

2013 végén a cégcsoport megszerezte az egykori NABI mátyásföldi gyártelepét a MODULO kompozit szerkezetű, moduláris felépítésű buszcsalád gyártásához. 2014-ben bemutatásra került a MODULO buszcsalád első két prototípusa: áprilisban a tisztán elektromos hajtású, szeptemberben pedig a hibrid hajtású változat. 2014 augusztusától az EVOPRO Kft. új neve EVOPRO SYSTEMS ENGINEERING Kft. Még ez évben Budapest Márka Díjjal tüntették ki az EVOPRO-t innovációs projektjeiért, valamint környezetbarát városi közlekedési rendszerek fejlesztéséért. Az EVOPRO INNOVATION Kft. dinamikus vasúti diagnosztikai rendszere elnyerte a Magyar Termék Nagydíj® minőségtanúsítást, illetve a Magyar Elektrotechnikai Egyesület különdíját.


Képgaléria


Hozzászólások