17máj.
12

ATUSZ májusi programja

ATUSZ májusi programja
Események

Időpont:

2017. május 25. 10:00 - 2017. május 25. 13:00

Hely:

H-2220 Vecsés, Új Ecseri út 1.

Szakosztály:

Anyagtudományi Szakosztály

Szervező:

Legány Miklós

Tisztelt Tagtársunk!

Az Anyagtudományi Szakosztály 2017. május 25-én (csütörtökön)

10 órai kezdettel tartja következő szakmai programját,

a Gastland Flight Catering Kft. (H-2220 Vecsés, Új Ecseri út 1.) gyárába,

amelyre ezúton tisztelettel meghívunk.

 

Elérhetőség: autóval megközelíthető az új 4-es út kivezető szakaszán a Vecsés/Ecser lehajtónál, Vecsés felé fordulva baloldalon (piros-szürke) új épületegyüttes. A régi 4-es útról Vecsésen keresztülhaladva az Ecser felé vezető útra balra kanyarodva jobb oldalon található (piros-szürke) új épületegyüttes. Mivel tömegközlekedéssel nem praktikus, ezért javasolt mindenkinek telekocsikra szervezni. Találkozás 9:15 órakor a Nagyvárad téren, a János kórház előtti parkolóban.  

Program:  

9:50 óra   Találkozás a cég bejárata előtt 

10:00 óra   Beléptetés, fogadónk Nyulász András lesz

10:10 óra   Cég prezentáció

11:30 óra   Gyárlátogatás

13:00 óra   Kérdések, válaszok 

13:30 óra   Programzárás

 

Üzletáguk 2015-ben alakult meg a Gastland Csoport legifjabb tagjaként, azzal a céllal, hogy korszerű technológiák alkalmazásával, a nemzetközi minőségi követelményeinek is megfelelő catering szolgáltatást nyújtson. A legmodernebb svájci- német technológiával felszerelt üzemükben, munkatársaik számára örömteli feladatot jelent a légitársaságok – megújuló, komplex igényeit szem előtt tartó- catering kiszolgálása. Saját beszállítói hálózatuk biztosítja számukra a friss, kifogástalan minőségű alapanyagok sokféleségét, melyek szakszerű tárolásával, feldolgozásával minden igényt kielégítő, saját készítésű meleg- és hidegkonyhai termékeket, szendvicseket, minőségi cukrászati készítményeket, valamint széles italválasztékot biztosítanak légitársasági megrendelőik számára. Büszkék arra, hogy a Flight Catering üzletáguk tavalyi beindítása óta eltelt kevesebb, mint egy évben már számos magyar és nemzetközi légitársaság, több mint 800 járatát szolgálták ki zökkenőmentesen, bizonyítva maximális felkészültségüket a kereskedelmi célú tradicionális és fapados (low cost) járatok, valamint a speciális igényű VIP, kormány járatok tekintetében is.

Kérlek benneteket, hogy a részvételeteket mielőbb, de legkésőbb május 20-ig jelezzétek felém, nemleges esetben is itt, vagy a +36 30 2582751 mobiltelefonon.

Minden résztvevőnek élményekben gazdag szakmai látogatást kíván

 

Budapest, 2017. május 10.

 

Legány Miklós

szakosztály titkár   


Képgaléria


Hozzászólások