15márc.
21

ATUSZ látogatás a Magyar Suzuki Zrt. gyárában

ATUSZ látogatás a Magyar Suzuki Zrt. gyárában
Események

Időpont:

2015. március 27. 10:00 - 2015. március 27. 15:00

Hely:

2500 Esztergom, Schweidel J. u. 52.

Szakosztály:

Anyagtudományi Szakosztály

Szervező:

Legány Miklós

Látogatás a Magyar Suzuki Zrt. gyárában

A látogatás maximum 25 főben limitált, ezért a jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében regisztráljuk. Ezért kérjük, hogy csak azok jelentkezzenek, akik mindenképpen részt tudnak venni a programon. Az első 25 főnek a részvétel elfogadásáról visszaigazolást küldünk. A programon kizárólag a tagdíjukat befizetett SzVT tagok vehetnek részt, közülük az ATUSz tagjai elsőbbséget élveznek. A befizetéseket a Titkárságon előzetesen ellenőrizzük.

Utazás praktikusan telekocsi rendszerben javasolt, indulás 9 órakor a József Attila színház, Déryné utcai oldalától. Tömegközlekedéssel, piliscsabai átszállással, az Árpádhídtól 7:35, órakor induló autóbuszról csatlakozva, 8:30 órakor lehet átszállni az eszergomi vonatra, amelyik 8:58 órakor érkezik az Esztergom vasútállomásra. Onnan 1,2 km, negyedórás séta a Suzuki autógyár.

Találkozás 10:10 órakor a gyár bejárata előtt, mivel a meghívóhoz mellékletként csatolt biztonsági szabályok alapos megismerését és tudomásul vételét, a beléptetést megelőzően a résztvevőknek aláírásukkal igazolniuk kell.

Beléptetés a gyár területére - ezt követően - pontosan 10:30 órakor történik.

Fogadónk Mihalik Hajnalka, a Magyar Suzuki Zrt. Látogatóközpont munkatársa lesz.


Hozzászólások