KEP 2018. évi előzetes tájékoztatója

TISZTELT TAGTÁRSUNK! KEDVES BARÁTUNK!

a.) Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a KEP 2017-ben rendezvényeivel egyik legsikeresebb évét zárta. A 2017. évi illetve a korábbi  programbeszámolóink honlapunkon megtalálhatóak:

ÉVES PROGRAMBESZÁMOLÓINK:

b.) A KEP folytatja idén is programját, jelentős mértékben fórum jelleggel. Továbbra is célunk egy rendszeres és kellemes összejöveteli lehetőség, pártoktól független rendezvények, párbeszéd fórumok szervezése tagjaink, partnereink és az érdeklődők számára tekintélyes közéleti személyiségek részvételével. Ezúton tisztelettel meghívjuk a következő előzetes programunkra:

2018. FEBRUÁR 20. HÉTFŐ 19 ÓRA

TÉMA: 5. DUNA GÁLA Bécsben az Eschenbach Palotában

A VISEGRÁDI ORSZÁGOK (Csehország, Lengyelország, Magyarország, Szlovákia) zenés - irodalmi Gála Estje a bécsi Club Pannonia szervezésében.
RÉSZVÉTELI LEHETŐSÉG INGYENES. Jelentkezni lehet: e-mail: club-pannonia@aon.at vagy telefonon: +43 676 3342980

Meghívó: A rendezvény német nyelvű, ingyenes, de a regisztráció kötelező a bécsi Club Pannonia (ide kattintással elérhető) Meghívója szerint

Helyszín: Eschenbach Palota, Bécs 1010 Wien, Eschenbachgasse 11.

2018. MÁRCIUS, TÖRZSASZTAL FÓRUM

TÉMA: Parlamenti választás előtti fórum

Előadók, helyszín és pontos időpont egyeztetése folyamatban

2018. ÁPRILIS 20-22, KIRÁNDULÁS

TÉMA: Látogatás a kárpátaljai magyarsághoz a Kárpáteurópai Utazási Iroda szervezésében

A KEP FŐ PARTNERÉVEL A PANORÁMA VILÁGKLUBBAL

részletes program itt érhető el

2018. ÁPRILIS 24. KEDD 16 ÓRA , TÖRZSASZTAL FÓRUM

1-SŐ NAPIREND: Közgyűlés

2-IK NAPIREND: A 2018. áprilisi Országgyűlési választások főbb tapasztalatai

HELYSZÍN: A THOMAS HOTEL ÉTTERME

2018. MÁJUS 17. CSÜTÖRTÖK 16 ÓRA , TÁRSADALMI PÁRBESZÉD FÓRUM

TÉMA: Közép-Európa a Monarchia szétesésétől az Európai Unió keleti kibővítéséig és az új kihívásokig A KEP XI. Társadalmi Párbeszéd Fóruma a VIII. Magyar Világtalálkozó kiemelt közéleti rendezvénye 2 szekció keretében, mintegy 10 tekintélyes előadó részvételével

HELYSZÍN: A MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIA KÖNYVTÁR KONFERENCIATERME

c.) A rendezvények TÖBBSÉGE (pl. konferenciák, törzsasztal fórumok) INGYENES, amelyekre minden érdeklődőt szeretettel várunk. Az összejövetelt -igény esetén- kedvezményes étel- és italválasztékkal tesszük kellemesebbé.

d.) Ezúton ajánljuk szíves figyelmükbe a TAGSÁGGAL JÁRÓ ELŐNYÖKET, amelyeket a rendszeresen frissítésre kerülő honlapunkon szintén  megtalálhatnak: http://www.kepcp.hu/. Szíves érdeklődése esetén a TAGFELVÉTEL IS ITT REGISZTRÁLHATÓ A 8-IK MENÜPONTBAN, VAGY ON-LINE ITT.

e.) Kérjük tagjainktól a TAGDÍJ SÜRGŐS BEFIZETÉSÉT, ha eddig még nem tették meg. A 2018. évi tagdíjjal együtt történhet az elmaradt tagdíj befizetése is egy összegben. A 2018. ÉVI EGYÉNI KEP TAGDÍJ VÁLTOZATLANUL 5 EZER FT, AZ IFJÚSÁGI KEP TAGDÍJ 1 EZER FT.. A tagdíj befizetés történhet csekken vagy átutalással a KEP bank számlájára: 11600006-00000000-05061749, ERSTE Bank. Kérjük a nevet és 2018. évi tagdíj szöveget a Közlemény rovatba beírni. Külön csekket nem küldünk. Kérjük, szíveskedjenek azért is befizetni a tagdíjat, mert ez működésünk alapvető feltétele. Megértésüket köszönjük.

f.) A KEP adószáma: 18178034-1-43. HA TEHETI, KÉRJÜK, AJÁNLJA FEL EGYESÜLETÜNKNEK SZEMÉLYI JÖVEDELEMADÓJÁNAK 1 %-ÁT, amelyet számtalan közhasznú- közép-európai, Kárpát-medencei tevékenységünk finanszírozására használunk fel. (A KEP valamennyi tisztségviselője térítésmentesen végzi munkáját.) A korábbi 1%-os felajánlásukat ezúton is köszönjük. Az 1%-ról rendelkező Nyilatkozatot a KEP honlapján is megtalálja.

Budapest, 2018. február

További együttműködésüket is kérve, baráti üdvözlettel,

Dr. Czeglédi József
a KEP elnöke

Vasvári József
a KEP klubigazgatója