Az SZVT küldetése

Az SZVT küldetése, hogy hidat alkosson a tudomány, a kutatás, az oktatás, valamint a gazdaságban dolgozó, mindennapi feladataikat magas szinten ellátni kívánó, szakemberek között. Rendezvényeinken, kiadványainkban a legfrissebb tudományos eredmények megismerésére, elsajátítására kínálunk lehetőséget.

 

COVID-19 jogi segítség -  jogisegitseg.szvt.hu

 Kedves Tagtársaink, Barátaik, Látogatóink  

A COVID-19 vírus következtében kialakult járványhelyzet miatt  Orbánhegyi úti irodánk és előadótermünk működésének szüneteltetését bizonytalan időre meghosszabbítjuk. Ezúton is kérjük megértéseteket, együttműködéseteket, hiszen egészségünk megóvása mindannyiunk közös érdeke.  

2020 első félévre tervezett előadásainkat szeptemberi indulással átszervezzük! Terveink szerint, a maximális biztonság figyelembevételével, előadásaink élőben, de „zárt kapuk mögött” webinárium formájában kerülnek megtartásra. A jelentkezések folyamata az eddig megszokott lesz, amelyet fokozottan kérünk betartani, mert az előadásokba történő bekapcsolódás csak előzetes regisztráció után lesz lehetséges.  

A kialakult válsághelyzet kapcsán mind magán, mind céges tagtársaiktól, de csak egyszerű érdeklődőktől is számtalan jogi természetű megkeresést kaptunk, ezért ügyvédtagtársaikkal összefogva „jogi segítség” néven új szolgáltatást indítottunk, amely a jogisegitseg.szvt.hu és a jogisegítség.szvt.hu címen érhető el.   Szolgáltatásunk naponta friss hírekkel és a látogatók által feltett kérdésekre adott válaszokkal bővül. Lehetőséget biztosítunk egyedi kérdések feltételekor a személyes, bizalmas közvetlenül emailben történő megválaszolására is.