Nyitóoldal SZVT -Szervezési és Vezetési Tudományos Társaság
Fooldal » Tevékenység  » Támogatói tevékenység

Esemény naptár

2018 December
HKSzCsPSzV
1 2
3 4 5 6 7 8 9
1011 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Belépés tagoknak

Elfelejtett jelszó

Hírlevél

Első kézből kaphat információkat a tudomány és a menedzsment területéről!

Támogatói tevékenység

Az SZVT Kutatási és Fejlesztési Központ külön figyelmet fordít az ifjúsággal – a jövő menedzsereivel – történő szoros kapcsolatra, ezért a gazdasági szféra szereplői mellett egyetemi és akadémiai kutatóhelyekkel is gazdag együttműködést folytat.

Doktorandusz-támogató Program

A Program célja, hogy egy jól működő PhD fórum legyen, ahol a hasonló területeken kutató hallgatók, cégek, és állami intézmények között kétirányú kommunikáció jön létre. Ún. lépcsős megvalósítással a doktorandusz hallgatóknak bármely évfolyamban felmerülő problémáira szeretnénk megoldást adni:

  • 1−2. éves doktoranduszoknak: képzési programok szervezése, cégekkel való kapcsolatok kialakítása a konkrét kutatási cél megtalálására.
  • 3. és felsőbb éves doktoranduszoknak: SzVT és partnercégek kutatásaiba való bekapcsolódási lehetőségek biztosítása.

 

A Program feladatának tartja a doktorandusz-hallgatók széles körű képzését, publikációs lehetőségek elősegítését, kutatásaik támogatását. Presztízs konferenciák szervezésével és más konferenciákon való részvétel támogatásával is hozzájárul a hallgatók fejlődéséhez.

A Program eredményeként a doktori iskolákból kikerülő hallgatók megfelelő kutatási tapasztalatokkal és gyakorlattal, valamint felhasználható kapcsolatrendszerrel fognak rendelkezni ahhoz, hogy a legfrissebb kutatási eredményeket a megfelelő gyakorlati felhasználási helyhez minél előbb eljuttathassák.

A Program az SzVT Ifjúsági Tagozatának keretein belül működik. Minden doktorandusz-hallgató tagja lehet, aki csatlakozik az SzVT Ifjúsági Tagozatához.

Az SZVT tagsághoz az online jelentkezési lapot kell kitölteni és befizetni a tagsági díjat (diákoknak: 2000 Ft/év). A Programba való belépéshez az erre vonatkozó adatlapot is kérjük kitölteni és a dtp@szvt.hu címre elküldeni, ennek külön tagdíja már nincs.

A Doktorandusz-támogató Programról részletesebb tájékoztatót itt olvashat.

Doktorandusz-hallgatóknak szóló felhívásunk innen letölthető.

Jelentkezési adatlap a Doktorandusz-támogató Programhoz

 

Pályázati felhívás a Doktorandusz-támogató Program tagjai részére

Az SZVT Kutatási és Fejlesztési Központ (SZVT) pályázatot hirdet doktoranduszok konferencia részvételének támogatására, Doktorandusz-támogató Programja keretében.
A pályázat célja a hazai doktorandusz-hallgatók kutató tevékenységének és publikálásai lehetőségeinek elősegítése, hazai vagy külföldi konferenciákon előadóként való részvétel támogatásával.

Töltsd le a részletes pályázati kiírást és a páylázati adatlapot és jelentkezz a támogatásra!
Sok sikert kívánunk!

SzVT - www.szvt.hu - Copyright © 2005-2009

1126 Budapest, Orbánhegyi út 14., Tel: 1/202-1083, Fax:1/202-0856, E-mail:szvt@szvt.hu, Adószám: 19815936-2-43