Nyitóoldal SZVT -Szervezési és Vezetési Tudományos Társaság
Fooldal » Tagság  » Jogi tagság

Belépés tagoknak

Elfelejtett jelszó

Hírlevél

Első kézből kaphat információkat a tudomány és a menedzsment területéről!

Jogi tagság

Tájékoztató jogi tagok részére

Az egyesületi tagság

 
Az SZVT Szervezési és Vezetési Tudományos Társasághoz a magánszemélyek mellett jogi személyek, valamint ezen szervezetek jogi személyiséggel nem rendelkező szervezetei is csatlakozhatnak.
 
Az SZVT keretein belül a jogi tagok saját kutatásokat indíthatnak vagy tevékenységüknek megfelelő kutatásokba, közérdekű programokba kapcsolódhatnak be.
Az ifjúságot támogató programoknak köszönhetően a képzett szakemberek mellett a jogi tagok együttműködést alakíthatnak ki a felsőoktatási intézmények kutatóival, hallgatóival és friss diplomásokkal.
 
A jogi tagok éves tagdíja 50.000 Ft + Áfa, különösen indokolt esetben az Országos Elnökség a tagdíjfizetés alól felmentést adhat.
Lehetőség van kiemelt pártoló tagság létesítésére. Ennek mértékéről és feltételeiről mindenkor az Országos Elnökség hivatott dönteni
 
A tagság a hivatalos képviselő által aláírt regisztrációs lap benyújtását és a tagdíj befizetést követően válik érvényessé. A jogi tagság feltétele a SZVT alapszabályával nem ütköző tevékenység folytatása.
 
A tagok jogairól és kötelezettségeiről bővebben az Alapszabályunkban olvashat.

Jelentkezéshez kérjük, töltse le innen a jelentkezési lapot!

A kitöltött jelentkezési lapot cégszerű aláírással ellátva postán juttassa el az SZVT titkárságára, valamint e-mailben küldje el a tagsag@szvt.hu címre.
Postacím: SZVT Szervezési és Vezetési Tudományos Társaság, 1126 Budapest, Orbánhegyi út 14.
Telefonszám: (1) 202-1083

SzVT - www.szvt.hu - Copyright © 2005-2009

1126 Budapest, Orbánhegyi út 14., Tel: 1/202-1083, Fax:1/202-0856, E-mail:szvt@szvt.hu, Adószám: 19815936-2-43