Nyitóoldal SZVT -Szervezési és Vezetési Tudományos Társaság
Főoldal »  Hírek » Kék Bolygó Tájékoztató

Belépés tagoknak

Elfelejtett jelszó

Hírlevél

Első kézből kaphat információkat a tudomány és a menedzsment területéről!

Kék Bolygó Tájékoztató

2019. Február 05.

Kedves Klubtagok, Érdeklődők, Meghívottak!

 

Klímavédelem, bolygónk jövője! Mindenkit foglalkoztató kérdés, hiszen mindenki érintett, mi is, de különösképpen gyermekeink, unokáink. Unokáink vajon látni fogják a Kék Bolygót? A kék tengert? Vagy csak a szemétszigetek végeláthatatlan sorát? Ez volt a téma a Tudósklub által szervezett összejövetelnek, melynek meghívott előadója dr. Szűcs Gábor a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány kurátora volt. Ezúton is köszönjük remek előadását.

És köszönjük a sok érdeklődő hallgatónak a lelkesedést. A Tamási Áron terem kicsinek és az idő kevésnek bizonyult. A több mint ötven jelenlévő lelkes hallgató zsúfolásig töltötte a termet, a véleménynyilvánítás és hozzászólások pedig messze túllépték a tervezett időkeretet.

Ezúton is szeretnénk megköszönni azon országos szervezetek, intézmények képviselőinek a részvételét, akik megtisztelték rendezvényünket:

  • Dr. Biacs Péter Ákos, Lukács Béla, Legány Miklós István, SZVT Szervezési és Vezetési Tudományos Társaság
  • Török Katalin, MTA Ökológiai Kutatóközpont, Ökológiai és Botanikai Intézet
  • Szegő Judit, Levegő Munkacsoport Országos Környezetvédő Szövetség

De vajon mi, mit tudunk és tudunk-e egyáltalán tenni valamit? Mit tehet az egyszerű polgár, közvetlen környezete, kerületünk, városunk természeti értékei megóvásáért? Szeretnénk összegyűjteni környezetünkben megfogalmazódott ötleteket és megoldásokat. Hisszük ugyanis, hogy a legkisebb ötlet és megoldás is számít.

Javaslatok, ötletek a Klímavédelem érdekében Megtettük, megcsináltuk a klímavédelem érdekében

A beérkezett ötleteket, illetve megvalósításokat rendezzük és szavazásra bocsátjuk, amely után a legjobb ötleteket, megoldásokat közreadjuk. Várunk olyan javaslatokat is, amelyek megvalósítása az önkormányzat, a főváros, vagy az állam feladata. A technikai részletek hamarosan honlapunkon olvashatók, illetve tagjainkat elektronikus levélben is tájékoztatjuk.

Szívélyes üdvözlettel:
Dr. Ráduly Zoltán
XII. Kerületi Tudósklub

Tekler Vilmos
SZVT Szervezési és Vezetési Tudományos Társaság

SzVT - www.szvt.hu - Copyright © 2005-2009

1126 Budapest, Orbánhegyi út 14., Tel: 1/202-1083, Fax:1/202-0856, E-mail:szvt@szvt.hu, Adószám: 19815936-2-43