Nyitóoldal SZVT -Szervezési és Vezetési Tudományos Társaság
Főoldal » Friss hírek » A vezetési szakosztály híre

Esemény naptár

2018 November
HKSzCsPSzV
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

Belépés tagoknak

Elfelejtett jelszó

Hírlevél

Első kézből kaphat információkat a tudomány és a menedzsment területéről!

A vezetési szakosztály híre

<p>A változások miatt nekünk is változnunk kell, mert ha mindig azt tesszük, amit eddig is tettünk, azt kapjuk, amit eddig is kaptunk, ha ugyan nem kevesebbet!</p><p><br> </p>
2009. Május 23.

A vezetési szakosztály új szolgáltatása

 

A változások következtében - különösen válsághelyzetben – nekünk is változnunk kell, mert ha mindig azt tesszük, amit eddig is tettünk, azt kapjuk, amit eddig is kaptunk, ha ugyan nem kevesebbet!
 

Szakosztályunk küldetésének megfelelően a vezetésfejlesztés és vezetőfejlesztés új módszerét mutatjuk be, ami különösen azért figyelemre méltó, mert a vezetési ismeretek tanulása nálunk időt kímélő, szórakoztatva fejlesztő, és azokat a területeket fejleszti, amire manapság leginkább szükségük van a vezetőknek.


Az óvatos vezetőknek a piac megtartás módszereit, a kockáztatóknak a piacszerzési lehetőségeket, a fejlesztésre készülőknek a befektetés eredményességét növelő és a szervezeti működés hatékonyságát fejlesztő módszerekből összeállított játékos programot indítunk.


Tananyagunk könnyű és játékos lépések sorozatán vezeti a fejlődni akaró vállalkozókat - felső vagy középvezetőket, érdeklődőket a vezetéselméleti és gyakorlati ismeretek európai módszereit tanítva a tényleges kockázat veszélye nélkül.
A vezetők megismerik a hazai és a nemzetközi piac törvényszerűségeit, működését, képesebbé válnak értékes üzleti kapcsolatok építésére – mind a hazai, mind a nemzetközi piacon, hatékonyságuk és eredményességük növelése, cégük sikere érdekében.

Megbarátkoznak a pénz hatalmával, kezelésének fortélyaival. Megtanulják, hogy a hibátlan igénykielégítés, a vevők elégedettségének megszerzése nélkül tartós eredmény hosszú távon nem érhető el, és hogy a gazdálkodási tevékenység végső célját jelentő haszon megszerzése a vevők nélkül csak álom marad. A gyakorlatokban figyelembe vesszük, hogy a cél felé vezető út sikerekkel és kudarcokkal van kikövezve, ezekre azonban, az okos vállalkozásvezető, mint tapasztalatokra tekint.

A vállalkozói játékok fejlesztik a gondolkodást - a logikát és kreativitást – növelik és egyúttal specializálják a piacismeretet, amit a vállalkozási kultúra növekedése kísér. A játékosság azért fontos, mert a személyiség több területét fejleszti egyszerre! Nem nélkülözzük a humoros fordulatokat, a leleményesség követelményeit, különös hangsúlyt biztosítunk a bátorságnak és a kitartásnak a célirányos kockázatkezelésben, cselekvésben és gondolkodásban!


Nem hagyjuk elfelejteni, hogy a vezetői személyiség is a képességek, készségek és jártasságok összefüggő és működő rendszere!


Tisztelettel várjuk azokat a kezdő és gyakorlattal rendelkező vezetőket, akik nem sajnálják az energiát a fejlesztéstől! Ne feledkezzünk meg róla, hogy az a vezető, aki elől megy, az kapja elsősorban a nyílzáport. Előre is küldheti a munkatársait, de a piacon, a tűzvonalban csak a legjobbak maradnak meg!


A fejlesztő gyakorlatokban való részvétel befektetés, ami a vállalkozást és a vezetői karriert egyaránt szolgálja. Egyedülálló módszerünk megismerése önmagában is megéri a részvételt.


A fejlesztést szolgáló gyakorlatok értéke a bevételekben mérhető! Amíg eddig azt állítottuk a képzésről, hogy annak eredménye csak hosszú idő távlatában mérhető, most azt ígérjük, hogy 6 hónapon belül mérhetővé válnak a képzés eredményei!


E-mail címünk: szvt@szvt.hu


Lukács Béla elnök
Vezetési szakosztály

 

SzVT - www.szvt.hu - Copyright © 2005-2009

1126 Budapest, Orbánhegyi út 14., Tel: 1/202-1083, Fax:1/202-0856, E-mail:szvt@szvt.hu, Adószám: 19815936-2-43