Nyitóoldal SZVT -Szervezési és Vezetési Tudományos Társaság
Főoldal »  Események » II. SZVT kulturális, családi tájékozódási verseny

Belépés tagoknak

Elfelejtett jelszó

Hírlevél

Első kézből kaphat információkat a tudomány és a menedzsment területéről!

II. SZVT kulturális, családi tájékozódási verseny

Időpont:

2010. Május 29. 10:00 - 2010. Május 29. 17:00

Hely:

Bosnyák tér, Térképész székház főbejárat

Szakosztály:

Térinformatikai Szakosztály

Szervező:

Szabó Richárd

A Szervezési és Vezetési Tudományos Társaság Térinformatika Szakosztálya szakosztályi/szervezeti ismerekedést és együttműködést elősegítő tájékozódási versenyt szervez.


A Térinformatika Szakosztály szervezésében másodszorra kerül megrendezésre az II. SZVT kulturális, családi tájékozódási verseny.

 

A tájékozódási verseny időpontja: 2010. május 29. (szombat)

 

Helyszín (start): Bosnyák tér, Térképész székház főbejárat, 10h
Regisztrálás, nevezés: 9:00 órától (ugyanitt)
 

A verseny Budapest területén - BKV járatok segítségével (bérlet vagy jegy szükséges) - gyalogosan lesz lebonyolítva. Nevezés csapatokban (létszám nincs korlátozva).
 

Definiált nevezési díj nincs. A versenyt a Térinformatika Szakosztály támogatja, de azért kisebb támogatásokat elfogadunk, és előre is köszönjük. További támogatók jelentkezését szívesen látjuk.

 

Kategóriák:

Igény szerint két verseny lesz indítva egy „senior” és egy „go” kategóriában.
A „senior” verseny időtartama kb. 2-2,5 óra, a nevezés időhiány és életkor hivatkozással, (unoka segítség elfogadott).
A „go” kategóriában a verseny időtartama 4-4,5 óra. Nevezési korlát nincs.

 

A verseny módja: A szervezők először átadják Budapest térkép lapjának másolatát, mely a BKV járatokat és az utcaneveket is tartalmazza. Másodszor a végrehajtandó feladathoz szükséges leírást, mely az útvonalleírással egybekötött kérdéslistát öleli fel.

A verseny kényelmes sétával teljesíthető, megismerkedve közben számos kulturális emlékhellyel, történetével, valamint a – remélhetőleg ötletes módon – feltett kérdéseinken keresztül további kellemes szórakozást kívánunk nyújtani a résztvevőink számára.

Szeretettel várjuk az összes résztvevőt, érdeklődőt. A verseny ideje alatt a székházban biztosítunk beszélgetési, anekdotázási lehetőséget a kísérők és szurkolók számára.

A fő verseny a legjobb szakosztályi/szervezeti csapatok versenye, azaz díjazzuk a legjobb szakosztályt vándordíjjal, és a kitüntető: „SZVT Tájékozódó” címmel. Az első három helyezett kategóriánként díjat kap. (Várjuk akár nyeremények felajánlását is!)
 

A célunk az összes szakosztályi és szervezeti bemutatkozás lehetőségének a biztosítása. Kérjük ehhez a szakosztályaink és szervezeteink közreműködését. Terveink között szerepel, hogy a szakosztályaink és a szervezeteink előre a saját csapatot segítő, de másoknak nehézséget okozó 5-5 kérdést elküldhetnek, amit a szervezők a feladatleírásba elhelyeznek, és ezzel a szakosztály már most segíthető!
 

A kérdések küldhetők az alábbi email címre:richard.szabo@geolevel.hu

Öltözék: városi kényelmes sétaruha, a feladatokhoz a helyszínekre kell eljutni, ott elolvasni és értelmezni kell, semmilyen extra testmozgást nem igényel.

 

 

Jelszó: Mozduljon az SZVT család!

 

 

Az igény szerinti szakosztályi/szervezeti bemutatkozásához várunk anyagokat és ppt formában készített előadásokat, hogy a napközbeni programot is tudjuk szervezni.

MINDEN SZAKOSZTÁLYT BIZTATUNK, HOGY LEGALÁBB EGY CSAPATOT INDÍTSON!

 

 

 

SzVT - www.szvt.hu - Copyright © 2005-2009

1126 Budapest, Orbánhegyi út 14., Tel: 1/202-1083, Fax:1/202-0856, E-mail:szvt@szvt.hu, Adószám: 19815936-2-43