Nyitóoldal SZVT -Szervezési és Vezetési Tudományos Társaság
Főoldal »  Események » Fókuszban a kockázatmenedzsment- Risk and Compliance üzleti reggeli

Belépés tagoknak

Elfelejtett jelszó

Hírlevél

Első kézből kaphat információkat a tudomány és a menedzsment területéről!

Fókuszban a kockázatmenedzsment- Risk and Compliance üzleti reggeli

Időpont:

2009. November 17. 09:00 - 2009. November 17. 12:00

Hely:

Budapest, Hunguest Hotel Griff

Szakosztály:

Stratégiamenedzsment szakosztály

Szervező:

Cser Lilla

A jelen bizonytalan gazdasági környezetben a válság hatásai mellett a vállalatok, szervezetek számára a mindennapi működés során fellépő számos kockázattal is szembe kell nézniük. A kockázatok menedzselése döntő szerepet játszik a vállalat működésének sikerében, stratégia végrehajtásában, és ehhez olyan szervezeti keretekre van szükség, amelyben a külső körülményekből és a belső működésből adódó bizonytalanságokat azonosítani, értékelni és minimalizálni tudja.

Függetlenül a jelenlegi gazdasági körülményektől ezek a problémák folyamatosan jelen vannak a szervezetek életében, amelyek menedzselését a felelős cégvezetés az elsődleges prioritásai között kell szerepeltetnie, mindezt a lehető legalacsonyabb ráfordítások mellett.

Amennyiben szeretne részletesebben tájékozódni arról, hogy hogyan lehet üzleti tevékenységeivel kapcsolatban felmerülő kockázatokat felmérni, értékelni, és ennek eredménye alapján a hatékony kockázatkezelési rendszert felépíteni, jöjjön el workshoppal egybekötött ingyenes üzleti reggelinkre, 2009. november 17-én.

 

 

SzVT - www.szvt.hu - Copyright © 2005-2009

1126 Budapest, Orbánhegyi út 14., Tel: 1/202-1083, Fax:1/202-0856, E-mail:szvt@szvt.hu, Adószám: 19815936-2-43